Talafou a le Kamupani

O le a le faʻaaogaina o le magnesium ingot

2024-07-16

I le lalolagi i aso nei o le televave o le atinaʻeina o tekinolosi, o le magnesium ingot, o se mea taua mea uʻamea , ua faʻateleina le faʻaaogaina i le tele o ituaiga o fanua, lea sa i ai se loloto loloto. aafiaga i le soifua o tagata ma atinae tau alamanuia. O lenei tusiga o le a suʻesuʻeina le tele o faʻaoga o magnesium ingots i le loloto ma faʻaalia lo latou taua tulaga ese i vaega eseese.

 

Le ivi pito i tua o le alamanuia aerospace

 

Magnesium ingots ua ta'ua o "metala va'alele" ona o lo latou mamafa mama ma maualuga le malosi. I le aerospace alamanuia, magnesium alloys e faʻaaogaina lautele e gaosia ai vaega autu e pei o fuselages vaalele ma vaega afi. O vaega nei e le gata ina faʻaitiitia ai le mamafa o le vaʻalele, ae faʻaleleia atili ai le vaʻalele ma faʻaitiitia le faʻaaogaina o le suauu. E tusa ma le 5% o vaega i totonu o se vaalele supersonic e faia i le magnesium alloys, lea e lava e faʻamaonia ai lona tulaga autu i lenei fanua.

 

Le suiga lanu meamata o le pisinisi tau taavale

 

Fa'atasi ai ma le fa'atuputeleina o le fa'alauiloaina o le si'osi'omaga, o le fa'amama mama o ta'avale ua avea ma tulaga le maalofia i le atina'eina o le alamanuia. I le avea ai o se tasi o mea sili ona mama, o le magnesium alloys ua faʻaaogaina i le fale gaosi oloa. Mai faʻamau afi, dashboards i nofoa nofoa, o le faʻaaogaina o mea faʻapipiʻi magnesium e le gata e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino o le taʻavale, ae faʻaleleia ai foi le tamaoaiga o le suauʻu ma le faʻaleleia o le taʻavale. E le gata i lea, o le magnesium alloy o loʻo i ai se faʻamau lelei, lea e mafai ona faʻaitiitia lelei ai le pisa ma le vibration o le taʻavale i le taimi o le taʻavale ma faʻaleleia le faʻamafanafanaga.

 

Leoleo o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga

 

I le tulaga o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga, o le magnesium ingots e iai foi se sao taua. O le magnesium e maualuga le vevela o le afi ma e faʻaosoina ai se afi pupula pe a mu, o lea e faʻaaogaina e fai ai afi mumu, pomu faʻamumu ma mea faʻafefe. E le gata i lea, e mafai foi ona faʻaaogaina le magnesium e avea o se desulfurizer e sui ai le calcium carbide i le faʻafefeteina o le sila, faʻaitiitia ai le sulfur i totonu o le sila, ma faʻaleleia le lelei o le sila. O lenei talosaga e le gata ina fesoasoani e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o le siosiomaga, ae faʻamalosia ai foi le atinaʻeina o le lanumeamata o le uʻamea.

 

Leoleo o vailaau ma le soifua maloloina

 

Magnesium ingots o lo'o iai fo'i se sao taua i le vaega o vaila'au. O le Magnesium o se tasi o elemene taua i le tino o le tagata ma e taua mo le gaioiga masani o le fatu, neura, maso ma isi faiga. O le le lava o le magnesium e mafai ona oʻo atu ai i faʻamaʻi fatu fatu e pei o faʻamaʻi faʻamaʻi o le myocardial, arrhythmias, ma le toto maualuga. E le gata i lea, o loʻo i ai foi i le magnesium se aʻafiaga faʻafefe, lea e fesoasoani e faʻamalolo lagona le lelei e pei o le atuatuvale ma le popole. I le falemaʻi, o loʻo faʻaaogaina le magnesium e togafitia ai faʻamaoniga e pei o le magnesium deficiency ma spasms e puipuia ai le soifua maloloina o tagata gasegase.

 

Puna o mea fou i meafaitino faasaienisi

 

I le matā'upu o mea fa'asaienisi, o lo'o su'esu'eina i taimi uma le malosi o le magnesium ingots. Alumea maualuga-malosi e aofia ai le magnesium ma metala e pei o le alumini, kopa, ma le zinc o loʻo faʻaaogaina lautele i le tele o fanua gaosiga maualuga. E le gata i lea, e mafai foʻi e le magnesium ona tali faʻamalosi faʻatasi ma elemene e pei o halogens e maua ai le tele o faʻalapotopotoga faʻapitoa faʻapitoa, e tuʻuina atu ai mea taua mo le gaosiga o meaola faʻapitoa. O le Grignard reaction of magnesium ua avea ma se tasi o faʻamatalaga masani i le faʻaogaina o meaola, e maua ai le lagolago malosi faʻapitoa mo suʻesuʻega ma atinaʻe vailaʻau, mea fou ma isi matāʻupu.

 

I se aotelega, magnesium ingots, e pei o se mea u'amea multifunctional, ua fa'aalia le taua fa'apitoa i le tele o vaega e pei o le aerospace, alamanuia tau ta'avale, malosi ma le puipuiga o le si'osi'omaga, soifua maloloina fa'afoma'i, ma mea fa'asaienisi. Faatasi ai ma le alualu i luma o saienisi ma tekinolosi ma le faʻaauauina o le faʻalauteleina o talosaga, o le a faʻalauteleina le lumanaʻi atinaʻe o magnesium ingots. Sei o tatou tulimatai atu i le magnesium ingots e susulu i le tele o fanua ma saofagā atili i le alualu i luma ma le atinaʻeina o tagata.